fredag 6 januari 2012

Bloggåret 2011:2

2011 års bloggrubriker presenterade i nån sorts krönika över det gångna året. Halvår nr 2:

Juli och Brunlångöron och trollpipistreller samsas.


Augusti och Havsreservat är Sexa i Fladdermusnatten. Världens äldsta fossil i Evolutionära kusingiften på Diamantplaneten är Dagens rätt som Urmodern från Kina. Huvudstupa Fossila hjärnor med GPS på flygande hundar när Torka tvingar ut fladdermöss i ljuset. Med Fladdermöss på radio Tillbaka i Vardagsträning.

September och Ig-Nobel 2011 är Fladdermöss med supermuskler. Fladdermöss i Skåne säger: Bygg en holk med Bolibompa och Höst-möblera 2011 Snabbare än ljuset? Perm på P1 kan Gäspa dig kall då Djuphav döljer uppvärmning nr 750. Söt = ofarlig, Testa fladdermuslivet med Miljöanpassade ljud, Lungfiskmonster och Se med hela kroppen. Fladdermöss tjuvlyssnar I huvudet - sista chansen till Batmanning, ett Radiohelvete. Homo-pusslet ger Motionsgener och Frozen Zoo Slash/snedstreck Ödlegener. Under 2007 – rekordåret finns Fladdermöss i Mölndal och Pandabajs löser problem.

Oktober och Häng med Frans som Blandade nyheter en Fredag. Invigningen gav Jätteamöbor på 1 mils djup och Fladdermuscentrum på TV. Bolldöden är Fladdermuseum men Strax kaffe som Svansmuskler för extra fart. T-rex - nu ännu större som Bra och dåligt Mjöl-roulette. Tidningen Skriva om att Unga växter ger biobränsle och Vampyrer mot stroke anlitar Jättebläckfiskar från Trias? Att pimpa en teori i Det stora tomrummet gör att Larver hjälper till hemma. Och med Vakna-gener är man Född till framgång.

November och TV:s makt som Fladdermöss med nytt bett. Fem saker i taget, Anpassa dig väldigt noga, som Varg blev hund i Kina. Flygande dinosaurier åt fåglar i Snabb katastrof, en Broöppning med Ljus ur intet och Jul vid Berget blev Varmare och kallare. Fossiljägarna har Morrhår, ett viktigt steg för Fladdermöss som byter öronform, samt Fladdermöss och vindkraft. Häng med Frans i jul från 11:11 111111 säger Vetenskapspedagogen med Fem små filmer om evolution. Skriva, Avhandlings-dansa och en Sabeltandad urmoder är Först till kvarn får barn. Göteborgare i Antarktis ser Större fåglar och Hitta vatten.

December och Jullov med Solpanelsfärg under Naturmorgon om böcker och Antarktiska Sauropoder. Eureka sa kråkan, 75000 är Mögelskörd. Det man inte har i huvudet... är Frans Fladdermus i Land och Snabbmat för svarta hål. Allergisk mot stress för Fladdermöss i egen villa när 4 grader Anomalocaris-ögon ger Lamarck (lite) rätt? Töväder i Arktis och Fladdermöss skiljer på ljudvinklar.

Halvår 1 hittas här

Inga kommentarer:

Övervakning och planeringsångest.

 Våren visade sig. Och försvann. Fladdermusstationen som är monterad på garaget, riktad mot sjön, avslöjade att en dvärgpipistrell var här o...